Baner

Find us on Facebook

RADIO FREKVENCIJA

Aroma studio Vam nudi aparat RF apsolutni hit u welness industriji koji je neinvazivna, bezbolna i sigurna alternativa liposukciji.
Trbuh, bedra, bokovi, stražnjica, listovi, koljena i nadlaktice sada se mogu oblikovati bez anestezije, bez ožiljaka i potrebom za oporavkom RF je neinvazivna revolucionarna metoda smnjenja obujma, uklanjanja celulita, zatezanja kože i kožnih nabora. Osim vidljivih učinaka na smanjenje obujma i uklanjanje celulita uspješno se rješavaju i drugi proglemi sa kožom. Smanjuju se bore na licu,podižu vjeđe i obrve, zateže koža lica i vrata 
smanjuje podbradak,podiže stražnjica, tretiraju akne.

Aparat RF koristi naprednu tehnologiju koja omogućava usmjeravanje koncentrirane energije na željene zone tijela te tako selektivno razbija potkožne masne stanice, dok koža, krvožilni sustav i mišićni sustav ostaju netaknuti.
Revolucionarna vrijednost ovoga aparata odnosno metode je da se na potpuno neinvazivan način postižu jednaki rezultati kakve smo prije mogli postići jedino liposukcijom. Ovaj sigurani i brz tretman ne zahtjeva oporavak a rezultati su vidljivi nakon prve terapije.Tretman RFom provodi se ciljano na ugroženim mjestima a vrijeme trajanja tretmana ovisi o površini dijela tijela koji se tretira a u prosjeku traje od 20-45 min, radi se jednom tjedno a potrebno je 6 tretmana.

Za održavanje se preporučuje jedan do dva tretmana u 6 mjeseci a vrijeme trajanja rezultata ovisi o kvaliteti kože i starosnoj dobi.Rezultati se brzo uočavaju a najbolji učinak se postiže unutar 6 mjeseci. Ako se klijent pridržava upute o prehrani i tjelesnoj aktivnosti tada su rezultati dugoročno zadovoljavajući.

CIJENE:
1 tretman u trajanju od 1 sat = 400,00 kn
Poklon bon

Bookmark

mod_vvisit_counterDanas57
mod_vvisit_counterJučer73
mod_vvisit_counterTjedan640
mod_vvisit_counterMjesec1799
mod_vvisit_counterUkupno312750