Baner

Find us on Facebook

Infra crvena sauna

INFRACRVENA SAUNA:

-Za 30 min. 600 kalorija manje-


Infra sauna je sve popularnija vrsta sauna koja umjesto pare koristi toplinu infracrvenih zraka. Budući da temperature nisu jako visoke, boravak u ovoj sauni može trajati nešto duže. Infracrvena energija prodire do 5 cm u dubinu tkiva, potiče znojenje, detoksificira organizam, topi salo i uklanja celulit a eliminacijom otrova uklanja umor.

Da se pri toplini krv ne bi zgusnula tijelo otpušta vodu iz vezivnog tkiva pa tim procesom tijelo izlučuje nagomilane otrove i otpadne proizvode metabolizma u velikim količinama. U sauni temperatura raste oko jedan stupanj a temperatua kože i do deset stupnjeva. Ova prirodna vručica aktivira imuno sistem i udvostručuje broj stanica čistaća.

Udisanjem zagrijanog zraka pojačava se cirkulacija sluznice dišnih sustava i do sedam puta, a raste i proizvodnja obrambenih molekula kao što je imunoglobulin A. Infracrveni sistemi zagrijavanjem šalju infracrvenu energiju točno na frekvenciju energije ljudskog tijela. Zahvaljujuči intenzivnom dubinskom djelovanju znojite se iznutra prema površini kože a količina znojenja i intenzitet su do tri puta veći nego u uobičajenoj sauni. Infrasauna ima iznimni ljekoviti učinak kod bolesti kože (akne, psorijaza, ekcemi, seboreja) i terapeutskog kod bolesti zglobova (reuma i artritis).

Infracrvena suna pojačava imunološki sustav, normalizira krvni tlak, uklanja kolesterol, pojačava cirkulaciju, kod neuro dermitisa, menstrualnih bolova, migrene, facijalne paralize, kod menopauze, problema s čirem, nesanice, hemeroida, gastritisa, astme, bronhitisa, alergije i zatvora.

Idealne za početak bilo koje anticelulitne ili kure za mršavljenje. Ovom se saunom ne potiče samo znojenje nego i trošenje kalorija, odnosno mršavljenje. Za 30 min u ovoj se sauni potroši do 600 kalorija.


Poklon bon

Bookmark

mod_vvisit_counterDanas57
mod_vvisit_counterJučer73
mod_vvisit_counterTjedan640
mod_vvisit_counterMjesec1799
mod_vvisit_counterUkupno312750