Baner

Find us on Facebook


Aroma kupka

HIDROMASAŽNA TERMALNA AROMA KUPKA

Kupke su veliki prijatelji za tijelo i dušu. One čiste i vlaže kožu. Duševno, mentalno i tjelesno opuštaju organizam, pomažu kod bolesti i kod umora prilikom tjelesnih naprezanja.

Podvodna masaža koja se obavlja mehanički uz pomoć vodenih mlazova pod pritiskom, obogaćena čistim eteričnim uljima i solima Mrtvoga mora za detoksifikaciju organizma. Koristi se kod problema sa zglobovima, mišićima, tetivama, prevelikog stresa i napetosti. Tako pripremljeno tijelo najbolje reagira na bilo koji tretman koji slijedi.

Termalna kupka je jedna od najvažnijih ekonomičnih Faza metode THERMAE iz Salsomaggiore Terma.

Kupanje u vrućoj vodi, u kojoj su otopljene Bromojodične termalne soli, ima blagotvoran učinak na čitavi organizam, visoko stimulirajući limfnu i vensku cirkulaciju uz općenito detoksificirajuće djelovanje, koji pomaže ubrzanju procesa povezanih s uklanjanjem metaboličkog otpada putem znojenja.

Hidromasaža je najbolji način za iskorištenje svojstva termalne soli, kada termalni elementi soli zajedno s mlazom vode povećavaju razinu apsorpcije kože, pripremajući ju za elemente prisutne soli.

CIJENA: 30 min = 80,00 kn

Poklon bon

Bookmark

mod_vvisit_counterDanas59
mod_vvisit_counterJučer73
mod_vvisit_counterTjedan642
mod_vvisit_counterMjesec1801
mod_vvisit_counterUkupno312751